Баница с шунка кашкавал и домашна юфка

20/01/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо438
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват с вилица, към тях се прибавя киселото мляко, олиото, содата, натрошеното сирене и ситно нарязаната шунка.

Всичко това се разбива в дълбок съд и към получената смес се прибавя домашната юфка и пак се разбърква /с вилица/.

Сместа се изсипва в намазнена тавичка с диаметър 30 см и се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна.

10 минути преди да извадим баницата от фурната се поръсва с предварително настърган кашкавал.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!