Агнешко на жар

01/12/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 925
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 2 кг с кост
  • лук - 1 връзка зелен
  • джоджен - 3 - 4 клoнки пресен
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на порции и го сложете да се свари. Нарежете едро лукаи джоджена и ги разстелете на дъното на тавата.

подредете отгоре сварено месо и го овкусете хубаво с червен пипер и сол. Залейте с бульона от свареното месо.

Сложете тавата с агнешкото в жарта и похлупете с т.нар. връшник, като го засипете с жар. Изпечете агнешкото на жар до пълна готовност.подобни рецепти тук

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар