Свински дроб с червено вино и лук

21/01/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1358137713854
"Толкова крехко, толкова ароматно - веднага ви сипваме да го опитате "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 120
  • Преглеждания за месеца392
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинския дроб на кубчета или ивички и прибавете в тиган със загрято олио.

Нарежете лука на ситно и оставете настрана, него ще добавите по-късно, за да не се стопи.

Разбъркайте дроба и след като се запържи леко прибавете и виното с лука.

Овкусете с подправките, бъркайте, за да не загори и след като остане на мазнина сервирайте.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!