Македонска плетеница

29/11/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Знаете, че когато става дума за скара, може да имате доверие на македонците "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 244
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4,2 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Изпечете банският суджук и свинското филе само от едната страна.

В полуизпеченото свинско бон филе завийте банския суджук, а след това завийте в булото.

Сложете отново да се пече до готовност. Когато македонската плетеница е готова, поръсете я с кашкавал и малко кетчуп за украса.

Поднесете македонската плетеница със салата от зеле, маруля, домати и краставици и по желание с пържени картофи.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар