Македонска плетеница

29/11/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Знаете, че когато става дума за скара, може да имате доверие на македонците "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 313
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 250 г бон филе
  • суджук – 250 г бански
  • карантия - 100 г свинско було
  • кашкавал – 100 г
  • кетчуп
  • за гарнитура
  • картофи – 200 г
  • зеле – 100 г прясно
  • маруля – 1 брой
  • моркови – 2 броя
  • домати – 100 г
  • краставици – 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете банският суджук и свинското филе само от едната страна.

В полуизпеченото свинско бон филе завийте банския суджук, а след това завийте в булото.

Сложете отново да се пече до готовност. Когато македонската плетеница е готова, поръсете я с кашкавал и малко кетчуп за украса.

Поднесете македонската плетеница със салата от зеле, маруля, домати и краставици и по желание с пържени картофи.подобни рецепти тук

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар