Супа пача

21/01/2018
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф829478107
"Каним на обяд всички, които обичат топла супа пача "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 158
  • Преглеждания за месеца140
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински крака - 2 бр.
  • лук - 1 глава голяма
  • моркови - 1 бр.
  • целина - ¼ глава и малко листа
  • дафинов лист - 1 бр.
  • застройка
  • яйца - 1 бр.
  • чесън - 0. 5 глава
  • хрян - 2 - 3 см корен
  • оцет - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и измийте свинските крака, поставете ги в тенджера със студена и подсолена вода.

Поставете ги на котлона да заврят и добавете нарязаните лук, морков, целина - корен и листа, и дафиновия лист. След като се сварят извадете краката и отделете и нарежете месото от кокалчетата.

Пасирайте чорбата с пасатор и върнете месото в нея, поставете да заври за кратко и отстранете от котлона. Разбийте яйцето, настържете чесъна, хряна при него и налейте оцет на вкус.

От врялата супа добавяйте по-малко от чорбата към застройката докато се уеднаквят температурите и тогава я сипете към супата.

Преди сервиране поръсете със смлян черен пипер.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!