Пица Фрици

16/11/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Името на пицата е без значение, важни са вкусът и ароматът, а те са меко казано великолепни "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо17 274
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете маята в топличката вода и добавете захарта. Оставете да се активизира, добавете солта, пресятото брашно и замесете тестото, като накрая добавите и олиото, след което премесете отново. Оставете тестото да втаса до удвояване на обема.

Готовото тесто разстелете на тънък блат. намажете го с доматено пюре, подредете пилешкото филе, нарязаите гъби и кисели краставички и сложете да се пече за 15 минути. След това добавете парченца рокфор, кашкавала и чукнете едно яйце. Върнете пица Фрици да се доизпече.подобни рецепти тук

5 16
4 4
3 3
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

никнай
никнай
23.02.2016 23:03
Взимам си думите назад! Извинявам се, че бях пил повече от една ракия и малко се поосрах!
0
0
никнай
никнай
20.02.2016 02:06
Пицата е блат, домате, кашкавал и останалото е фантазия - перфектно.
0
0
никнай
никнай
20.02.2016 02:04
Може разбира се, Роси пак се прави на интересна и затова го е сложила в рецептата за нея това е иноваторско.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв