Гриловано свинско ребърце със зеленчуци

22/01/2018
"Както и да го гледате, на нас това гриловано свинско ни прилича на покана за бира и това си е "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо364
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете свинското ребро с подправка за барбекю и соев сос. Оставете го така, за да си поеме от ароматите.

Почистете зеленчуците от семки, обелки и дръжки. Нарежете ги на подходящи парчета.

Почистете гъбите и ги нарежете на филийки.

Сложете зеленчуците и гъбите в купа. Овкусете със сол и поръсете със зехтин.

Загрейте грила. Сложете реброто и го изпечете от всички страни, докато месото не започне да се отделя от костите.

Изпечете зеленчуците и гъбите.

Поднесете грилованото свинско ребро с гриловани зеленчуци за гарнитура.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар