Пилешко филе с чушки на фурна

13/11/2012
"Вкусно пилешко месце в богат сметанов сос - какво повече можем да си пожелаем за обяд?"
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 886
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо се вари в литър и половина вода с лук чубрица и сол на вкус.

Когато е готово се обезкостява и се нарежда в тава или в съд от огнеупорно стъкло.

В дълбок тиган се запържва ситно нарязан лук и когато омекне се добавят ситно нарязаните чушки се оставя да се задуши още малко.

След това се прибавя сметаната, разбърква се хубаво и с тази смес се залива месото, отгоре се настъргва кашкавала и се запича около 15 минути.подобни рецепти тук

5 2
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар