Сач от свински уши с телешко месо - две в едно

23/01/2018
Tania Rusenova
отTania RusenovaМастър Шеф109711315122
"Искахте рецептата за най-вкусен сач - имате я, сега ви е ред да почерпите "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо525
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински уши
  • телешко месо
  • соев сос
  • червен пипер
  • черен пипер
  • дафинов лист - 2 бр.
  • масло - 2 с.л.
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • оцет - 1/2 ч.ч.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и измиваме свинските уши и ги слагаме да врат. След като изстинат, ги нарязваме на кубчета.

Телешкото месо го измиваме добре и слагаме да се вари заедно с дафиновия лист.

Когато са готови както ушите, така и месото, си приготвяме сача.

Най-отдолу поставяме маслото, което предварително сме нарязали на кубчета.

От едната страна поставяме ушите, а от другата - свареното месо.

Отгоре поръсваме с червения пипер, черния пипер и соевия сос и на няколко места се разпределят парченца масло и се запичат във фурната на 200 градуса.

Поднасяме с чесън и оцет.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар