Чулама

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Чулама1 / 2
12/11/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • телешко месо - 400 г не тлъсто от гърдите
  • моркови - 2 бр.
  • лук - 2 глава, голяма
  • магданоз - 2 корен
  • масло - 30 г
  • брашно - 2 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки късчета, осолете го и го залейте с вода, колкото да го покрие. Сложете го да заври и добавете нарязаните морков, магданозен корен и лук. намалете котлона и оставете да се готви до увиране на месото.

За соса препечете брашното и го смесете с маслото, бульон и го кипнете, като разбърквате. Извадете зеленчуците и месото от водата и ги залейте с приготвения сос. Сложете да кипнат заедно и поднесете Чуламата гореща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: