Солен поридж с краставица

25/01/2018
РАГ
отРАГИноватор32512111
"Може да го хапнете и на закуска, но никак няма да сбъркате ако заложите на него и за свежа салата "
Приготвяне5 мин.
Готвене7 мин.
Общо12 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо147
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овесените ядки се варят във водата. Имат нужда от не повече от 5 минути.

Сипваме млякото, сиренето и кашкавала и яйцето. Бъркаме непрекъснато, докато яйцето се свари (още 2 минути). Внимавайте да не загори!

Овкусяваме с щипка индийско орехче и сол на вкус (ако сиренето не осоли достатъчно).

Сервираме с нарязана на кубчета краставица.

Аз добавих и домашна пастърма.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар