Кебап от овче месо на шиш

16/11/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции24 кюфтенца
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо826
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг2,5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Натрошете хляба и го накиснете в купа с вода заедно със скълцания чесън. След 5 минути го намачкайте с вилица на пюре и добавете каймата, магданоза, скълцания ситно кромида, разбитото яйце и се овкусява с подправките.

С мокри ръце добре омесете сместа и направете 24 еднакви кюфтенца. Нанижете ги на шишчета, като между тях може да сложите по парченце чушки или лук по желание.

Изпечете кебапа от овче месо на шиш за около 12 минути от едната страна и обърнете. Поднесете със нарязаните домати, лук и царевица, овкусени със зехтин, лайм и кориандър.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 1
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти