Пържено свинско със селска туршия

28/01/2018
Gergana Tsvetanova
отGergana TsvetanovaГотвач32173401
"Понеже знаем, че някъде ви е останала още една бутилка от домашното вино, ви предлагаме да я изпиете с това пържено свинско със селска туршия "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо461
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • свинско месо - 800 г
  • кисело зеле - 2 четвъртинки от туршия
  • зелени домати - 5 - 6 от селска туршия
  • чушки - 5 - 6 бр. от туршия
  • праз лук - 1 стрък
  • олио - 1/3 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • дафинов лист
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето и доматите се нарязват на дребно. Слагат се да се сварят, докато омекнат.

Месото се реже на хапки и се пържи.

Изважда се от мазнината и се слагат доматите и зелето, да се изпържат.

Когато се изпържат добре, се връща месото и се слага нарязаният праз лук и дафиновият лист.

Когато празът омекне и се запържи ястието, се подправя със солта, червения и черния пипер.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар