Ребра на фурна, печени с бира

28/01/2018
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру175182453511
"Никой не закъснява за ядене, когато сте приготвили ребра на фурна, печени с бира "
Приготвяне30 мин.
Готвене100 мин.
Общо130 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 964
  • Преглеждания за месеца11491
  • Преглеждания за седмицата2468
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските ребра се поръсват със сол, черен пипер, кимион, чубрица и олио.

Оставят се покрити с фолио за 30 минути да се овкусят.

После се слагат в тавичка, сипваме бирата и отиват във загрята фурна 200 градуса за 1 час и 20 минути.

По време на печенето се изважда тавата и с четка се намазват от соса, ако е намалял, се долива още малко и се запича до готовност.

Сервираме нарязани на парчета с резени лимон.

Сипете чаша вино и хапвайте.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар