Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Пушена сьомга върху сирена

Пушена сьомга върху сирена

Пушена сьомга върху сирена
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 4
30/04/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
7
"Ииии, изведнъж ни се прииска да ядем това по цял ден, всеки ден, до края на живота ни"

Необходими Продукти

  • пушена сьомга - 100 г
  • камембер - 1 пакет
  • крема сирене - 1 пакетче
  • желатин - 1 пакетче
  • копър - 1 връзка
  • хляб - няколко филийки стар (франзела)
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбийте крема сиренето и Камембера. Добавете ситно нарязания копър, а след това и желатина, който сте приготвили според указанията на опаковката.

Разбъркайте добре, за да се разпредели желатинът равномерно.

В правоъгълна тавичка застелете стреч фолио, така че краищата да излизат отвън. Изсипете сирената и загладете.

Завийте добре и оставете за 4-5 часа в хладилника.

Стария хляб нарежете на филийки. Поръсете със зехтин и изпечете на грил-тиган от двете страни.

Отрежете парче от сирената, а отгоре върху брускетите сложете по едно голямо парче пушена сьомга.

Пушената сьомга върху сирена е чудно предястие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: