Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Зелева Чорба»Зелева супа със свинско

Зелева супа със свинско

Зелева супа със свинско1 / 2
30/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
100 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • зелен сок - 3 л
  • праз - 1 стрък
  • свинско месо - 400 г
  • брашно - 1 с.л.
  • фиде
  • яйца - 2 бр.
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелевият сок се разрежда с вода в зависимост от това колко е солен. В него се слага месото да поври, нарязано на едри парчета.

Докато ври, месото се отпенва. След като е почти сварено, се изважда в чиния и като изстине, се нарязва на малки късчета.

Празът се нарязва на ситно и се слага в зелевия сок, след като е извадено месото.

Слага се и брашното, разтворено в малко вода.

Като поври, се слагат нарязаните месо и фидето.

После се добавя нарязаният магданоз и накрая се застройва с яйцата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Адриан Александров
Адриан Александров
Мисля, че е допусната печатна грешка и би трябвало да е зелев сок , а не "зелен сок"
30.01.2018 16:58