Милфьой с мляко с ориз

31/01/2018
"Ето още едно уникално допълнение към колекцията Любими сладкиши за душата "
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо304
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сложете млякото, канелата и изчакайте да заври. Добавете ориза. Намалете котлона и варете 30 мин, като разбърквате периодично.

Извадете канелата и добавете захарта. Изчакайте 10 мин и изключете котлона. Оставете добре да изстине и поеме останалото малко количество мляко.

Извадете бутертестото и го разрежете на правоъгълници. Подредете в тава и го изпечете. Оставете да изстине.

Всяко парче разрежете през средата и напълнете с млякото с ориз. Подредете нарязаните ягоди и захлупете с капачето.

Поръсете с пудра захар и украсете по вкус.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар