Пълнозърнеста юфка с козе сирене, орехи и мед

04/02/2018
"От полезна - по-полезна, от вкусна - по-вкусна "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо31
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете юфката в 400 мл вода, добавя се щипка сол. Вари се за 4-5 мин. Добавя се прясното мляко накрая, ако преди това е сварено.

Ако млякото не е домашно, то си е пастьоризирано. Разтопете маслото в горещата юфка. Добавете натрошените орехи.

Когато сервирате юфката, гарнирайте с мед на вкус, козе сирене и канела.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар