Евтин пастет от яйца

25/11/2012
anitram
отanitramНовак33
"Най-важният кулинарен закон - не е важно колко струва, важно е колко е вкусно!"
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 225
  • Преглеждания за месеца348
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се двете яйца.

След това в купа се слагат готово сварените яйца и към тях се добавя сиренето и маслото.

Намачкват се с вилица.

След това готовата смес се намазва върху филии.

По желание се добавя черен пипер.подобни рецепти тук

5 6
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

никнай
никнай
11.02.2016 20:12
Ако сложиш и малко подправки става чудесно - препоръчвасе намазано върху препечени филийки.

По принцип на това което си нарекъл "пастет" се казват липтауер .....
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.05.2016 04:38
За първи път чувам, че има официално име, а го правя от 15 год.- това беше първото нещо за ядене, което забърках като дете.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв