Евтин пастет от яйца

25/11/2012
anitramот anitramНовак
"Най-важният кулинарен закон - не е важно колко струва, важно е колко е вкусно!"
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 675
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се двете яйца.

След това в купа се слагат готово сварените яйца и към тях се добавя сиренето и маслото.

Намачкват се с вилица.

След това готовата смес се намазва върху филии.

По желание се добавя черен пипер.подобни рецепти тук

5 6
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

никнай
никнай
11.02.2016 20:12
Ако сложиш и малко подправки става чудесно - препоръчвасе намазано върху препечени филийки.

По принцип на това което си нарекъл "пастет" се казват липтауер .....
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв