Домашен пастет от прасето

06/02/2018
Радка
отРадкаЧирак55
"Толкова е вкусен този пастет, че един буркан доникъде няма да ви стигне "
Приготвяне30 мин.
Готвене1 мин.
Общо31 мин.
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 115
  • Преглеждания за месеца168
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинска глава - 1 бр.
  • черен дроб - свински
  • сол - 25 г
  • черен пипер - 5 г млян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Главата от прасето се сварява добре, обезкостява се и се мели през месомелачката.

Суровият дроб също се мели.

Смесват се главата и дробът, прибавя се сол, черен пипер и малко от водата, в която сме варили главата - за по-лесно пасиране.

Пълнят се бурканчета, които се стерилизират за около половин час.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!