Паста Карбонара с кашкавал

09/02/2018
Яница Николова
отЯница НиколоваПомощник Готвач162212221
"Италианска паста с български кашкавал - очаквано добър резултат "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 075
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • спагети - 100 г
  • сол - 1 ч.л.
  • вода за варене - 1 л
  • бекон - 50 - 60 г или свинско филе
  • яйца - 1 бр.
  • кашкавал - 50 - 60 г настърган
  • черен пипер - прясно смлян
  • олио - 1 - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спагетите се сваряват в подсолена вода, но не напълно (ал денте).

В купа се разбива яйцето и се прибавя кашкавалът, настърган на ситно.

Нарязва се филето или беконът на кубчета и се запържва до златисто.

Прибавят се спагетите, после и яйцето с кашкавала, накрая черен пипер.

При сервиране се настъргва малко кашкавал.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар