Пълнени питки с кашкавал и яйце

10/02/2018
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру206184776215
"Знаете ли, тези пълнени питки са толкова вкусни, че ви позволяваме да говорите с пълна уста "
Порции4
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 333
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрязваме с нож капачета от всяка питка и с чаена лъжичка се издълбава вътрешността им.

Всяка се намазва вътре с една чаена лъжичка майонеза. В купа смесваме натрошено сирен , настърган кашкавал и яйцето.

С плънката се пълнят питките и поръсваме с щипка риган. Отгоре се поръсва с щипка настърган кашкавал. Всяко капаче намазваме с масло и поръсваме с шарена сол.

Нареждат се в тавичка върху хартия за печене и печем в загрята фурна на 180 градуса около 6-8 минути до зачервяване.

Бърза и вкусна закуска!подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!