Сочни кюфтета с моркови на грил тиган

11/02/2018
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру187383062413
"Най-сочните кюфтенца, приготвени без пържене и излишна мазнина "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо374
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа сипваме каймата, добавяме яйцето, газираната вода, щипка сода, сол, черен пипер и кимион.

Лукът и морковът се почистват и настъргват на ситно в каймата.

Добавя се ронена чубрица и всичко се омесва добре с ръце.

Оформят се кръгли кюфтета с големина по избор. Загрява се грил тиган, отгоре намазан с мазнина.

Пекат се кюфтетата от двете страни, докато се отбележат ребрата.

Сервираме с кана домашно вино. Много сочни и вкусни станаха!подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар