Свинско в тъмна бира

10/02/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо532
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на малки кубчета. Запържете го в малко зехтин.

Налейте бирата и го сварете за 10 мин. в тенджерата под налягане.

В тиган запържете зеленчуците добре (без лука) и добавете месото. Разбъркайте и сложете лука.

Идва ред на подправките и бульона, който остана при варене на месото.

Него също добавете. Щом лукът омекне, яденето е готово. Гарнирайте с ориз или по избор.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар