Класически пататник на тиган

12/02/2018
Gergana Tsvetanova
отGergana TsvetanovaПомощник Готвач31773401
"Пазим си един специален тиган, в който правим пататник, защото тази класика е чест гост на трапезата ни "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 468
  • Преглеждания за месеца120
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се настъргват, изстискват се хубаво, добавят се разбитите яйца, нарязаните на ситно лук и джоджен, настърганото сирене и солта.

В тиган се слага една лъжица масло, разстила се от сместа, като се притиска с лъжица.

Пече се на по слаб котлон, обръща се върху капак или чиния.

В тигана отново се слага масло и се връща пататникът да се запече и от другата страна.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!