Стерилизиран пастет от патешки дробчета

12/02/2018
ЖГеоргиева
отЖГеоргиеваЧирак41
"Изискан деликатес, който спокойно може да приготвите и във вашата кухня "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо120
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте патешките дробчета и накиснете във вода със сода бикарбонат. Оставете така 5-10 минути. Измийте отново.

В подсолена вода (2 с.л. сол, 2 л вода) сварете дробовете, лука и чесъна. Преместете дробчетата в чиния, за да не са толкова горещи и да повредите кухненския си робот.

Разтопете маслото или го оставете извън хладилника до омекване.

Смелете до гладкост всички продукти. Ако роботът се затруднява да мели, добавете малко бульон.

Напълнете пастета в бурканчета и варете бурканите в тенджера, покрити с вода около час, докато се стерилизират.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!