Бъркани яйца с праз и гъби

12/02/2018
Марияна Петрова Иванова
отМарияна Петрова ИвановаПомощник Готвач1451591
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо127
  • Преглеждания за месеца126
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • праз - 1
  • гъби - 250 г
  • зелен чесън - 2 - 3 бр.
  • яйца - 7 - 8 бр.
  • сол
  • червен пипер
  • зехтин - 2 - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете гъбите, праза и чесъна.

В тиган загрейте зехтина и сложете всичко в него без яйцата. Изчакайте всичко да се запържи добре.

Добавете червения пипер и чукнете яйцата едно по едно.

Веднага разбъркайте, за да станат на трохи. Изчакайте до желаната от вас готовност на яйцата.

Изключете и сервирайте топли.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар