Свински врат с картофи и моркови

13/02/2018
Елена Петрова
отЕлена ПетроваНовак1611
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо285
  • Преглеждания за месеца284
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В предварително загрято олио се запържва лукът с морковите и месото.

Картофите се режат на едро и в отделен съд се овалват в подправките и се изсипват в тенджерата, като се доливат и две чаши вода.

Когато заври, котлонът се намаля и се захлупва с капак, за да се задуши.

Оставя се така за около 30 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар