Грис каша с канела и ябълка

13/02/2018
Таня
отТаняМастър Шеф118712416333
"Вкусна и полезна закуска не само за децата, но за цялото семейство "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо149
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме млякото на котлона да заври. Смесваме и гриса със захарта.

Изсипваме гриса със захарта към млякото при непрекъснато бъркане, добавяме и маслото.

Оставяме така да се вари за около 2-3 минути.

Ябълките обелваме, като премахваме и семената, настъргваме на ситно ренде и ги прибавяме веднага към кашата.

Варим още няколко минути при непрекъснато бъркане.

Махаме от котлона, разпределяме в чашки и при поднасянето поръсваме с канела на вкус.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар