Свински хапки с бира и лук (Лесно мезе за вино)

13/02/2018
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру175682453711
"Мезето вече го уточнихме, остава само да се разберем кой ще носи виното "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 378
  • Преглеждания за месеца1377
  • Преглеждания за седмицата230
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на хапки. Загрява се олио в тиган, запържва се месото до златисто и изваждаме в чиния.

В същата мазнина се сипва почистен и нарязан на полумесеци лук и запържваме, докато омекне.

Добавя се месото, прибавяме и подправките, сипва се бирата и бульонът, разтворен в гореща вода.

Разбърква се, оставяме на тих огън да се готви, докато изври почти течността и месото е готово.

Поднасяме порция месо, поръсена с нарязан магданоз и чаша червено вино.

Уникално вкусно!подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар