Обезкостени пилешки бутчета в сос

15/02/2018
"Бутчета са, честна дума, просто са обезкостени и са тоооолкова вкусни "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 897
  • Преглеждания за месеца223
  • Преглеждания за седмицата75
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 6 бр.
  • кромид лук - 1 глава
  • доматен сос - 100 г
  • брашно - 1 с.л.
  • червен пипер - 1ч.л.
  • черен пипер - 1 к.л.
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно. В малко мазнина го запържете до кристален цвят.

Нарежете пилешкото месо на хапки и го прибавете към лука. Запържете до готовност на месото, като разбърквате периодично.

Поръсете с брашното, пиперите и разбъркайте. Прибавете доматения сос и налейте около 200 мл гореща вода. Посолете на вкус и разбъркайте.

Оставете да покъкри още 5-10 минути.

Поднесете с предпочитана от вас гарнитура!подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар