Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран Кашкавал»Панирани кашкавалчета сърца

Панирани кашкавалчета сърца

Радка СлавоваРадка Славова
Помощник Готвач
8140699335
Панирани кашкавалчета сърца
Снимка: Радка Славова
1 / 2
16/02/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
45 мин.
Порции
20
"От любов към ближните или от любов към храната - няма значение, просто опитайте тези панирани кашкавалени сърца"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 500 г
  • яйца - 1 бр.
  • царевичен снакс - 1/2 пакет с фъстъчена паста
  • олио - 1 ч.ч.
  • чеснов сос - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се изрязва на форма на сърце и се оставя във фризера за половин час.

Снаксът се смила в блендер на ситно.

Яйцето се разбива и в него се потапя кашкавалът, после в снаксът.

Така се приготвят всички парчета и тогава започват да се пържат в сгорещено олио.

Изваждат се върху хартия.

Поднасят се топли с чеснов сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: