Паста със сос от сирена

18/02/2018
Tanya Vangelova
отTanya VangelovaНовак11119
"Удоволствието от това да опиташ тази ароматна паста си заслужава всяка калория, която има в соса от сирена "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо829
  • Преглеждания за месеца104
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се сварява според указанията на пакета. Хубаво е да се остави ал денте. Отцежда се и се поръсва с олиото, за да не слепва.

Млякото се загрява на котлона и към него се добавя крема сиренето, като се бърка, докато се разтопи.

Сипват се и Чедърът и Пармезанът, предварително настъргани, и се бърка до и тяхното разтопяване.

Пастата може да смесите със соса от сирената или да поднесете поотделно.

Друг вариант е да поръсите с още настърган чедър или кашкавал и да запечете за кратко във фурна.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар