Спагети с бекон и гъби

19/02/2018
Величка  Калева
отВеличка КалеваЧирак818201
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо329
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеният лук се реже на средни парчета. Почистената и измита печурка се реже на филийки и те се разрязват на по-малки парченца. Беконът се нарязва на тънки ленти с дължина около 5 см. Изварявам домати от буркан и така си правя доматения продукт.

Във врящата вода се изсипват спагетите и се сваряват според описания върху опаковката начин за приготвяне.

В загрятото олио се запържват лукът и гъбата, докато лукът придобие лек златист цвят, и тогава се добавя беконът и майораната, като се разбъркват непрекъснато.

Около 2 минути след слагането на бекона се прибавят отцедените спагети и 2-3 с.л. от водата, в която са сварени.

Прибавят се изварените домати и още около 2 минути продуктите са на котлона, като непрекъснато се разбъркват.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар