Пълнено свинско филе с гъбен сос

20/02/2018
Натали Тихова
отНатали ТиховаЧирак1192311
"Всички съставки за идеалното ястие са на лице - крехко свинско, ароматен сос и нашите пожелания Да ви е сладко "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо594
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Правите си маринатата от соевия сос, меда, подправките и чесъна.

Нарязвате си месото почти докрай, като за пържоли на около 1 см дебелина.
В отворите мажете с четка от маринатата.

Нарязвате си гъбите и домата и слагате в отворите.

Слагаме месото във фолио за печене в тава - увиваме го хубаво. Печем 1-1.30 час на 180 градуса. Отвиваме и настъргваме с кашкавал. Печем още около 20 мин.

За соса в малка тенджерка нарязваме гъбите и посоляваме, наливаме 2-3 ч.ч. вода и 1/2 ч.ч. бяло вино. Запържваме в масло, брашното и добавяме гъбите.

Добавяме сол на вкус. Варим около 5-10 мин до сгъстяване.

Поднасяме парче от месото, полято с гъбен сос.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар