Нутела чийзкейк

20/02/2018
Кулинарна мрежа
отКулинарна мрежаДжедай59749
"Неустоимо шоколадово изкушение, скрито в хладилника "
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 409
  • Преглеждания за месеца182
  • Преглеждания за седмицата56
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите са достатъчни за форма с диаметър 20 см.

Бисквитите се смилат много добре с блендер или се пресоват, след което се смесват с маслото и пудрата захар. Сместа за основата на чийзкейка не трябва да прилича на теста, а по-скоро на мокър пясък. Тя се разпределя по дъното на съда, след което с чаша или лъжица се изравнява и заглажда.

Покрива се с фолио и се прибира в хладилника, докато се приготвя кремът.

Нутелата или друг кремообразен шоколад се смесват с крема сиренето и се разбиват с миксер до получаването на хомогенна смес.

Тя се разпределя върху бисквитеното тесто. Готовият чийзкейк се прибира поне за 4-5 часа в хладилник, най-добре за цяла нощ.

Да ви е вкусно!

Източник: Magdalena Dimitrova от Кулинарна мрежаподобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар