Телешки стек с гарнитура по испански

21/02/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1346136513664
"Истинска кулинарна корида - опитайте нашия телешки стек по испански "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 062
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мариновайте телешкия стек във виното с дафиновия лист и нарязания на едро чесън.

Оставете да се маринова месото за около час, след което сипете зехтин в тиган и изпържете до получаване на златист загар.

Нарежете гъбите на ивички, лука на дребно и отстранете костилките на маслините. В същата мазнина в която сте пържили стековете добавете лук и гъбите, леко запържете след което прибавете доматения сок с пюрето и маслините.

Когато изври и се сгъсти сосът изключете и овкусете със сол и черен пипер. Сервирайте ястието топло с клонка магданоз.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар