Хрупкави чеснови банички с пилешко месо

22/02/2018
Сергей Анчев
отСергей АнчевЧирак10122253
"Не просто банички, а перфектните месни банички, които са подходящи за похапване по всяко време на деня "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо266
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се разцепват и запържват в 2 с.л. масло. След това се накъсват с вилица по дължина и се нарязват напречно на парчета около 1 см.

Чесънът се смачква и нарязва на ситно, празът се разцепва и също се нарязва на ситно.

В купа се разбиват яйцата, добавят се пилешкото, празът, чесънът и подправките. Посолява се.

Сгъват се на триъгълници банички, като се мажат отвътре и отвън с мазнина и се пълнят с 2 с.л. от плънката. Пекат се на 180 градуса около 20-30 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар