Аржентински рибен пастет

22/02/2018
Мими А.
отМими А.Иноватор36914269
"Вижте как изглежда най-вкусната причина да отворите втора бутилка бяло вино "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо287
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме рибите. Натъркваме ги с лимонов сок, изцеден от лимона, посоляваме и поръсваме с розмарин. В тавичка сипваме една лъжица зехтин на дъното и намазваме обилно.

Отгоре нареждаме рибите, заливаме ги с останалия зехтин, покриваме тавата с алуминиево фолио и печем около 30 минути на 160 градуса.

Изпечените риби обезкостяваме и почистваме внимателно. Месото, което сме отделили, намачкваме хубаво с вилица. Към месото добавяме черния пипер и крема сиренето, разбъркваме хубаво.

Накълцваме лука на дребно и го добавяме в сместа. Объркваме.

Сервираме пастета в чиния, поръсен с накълцан копър.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар