Да помогнем на Мишо да проходи

Бишкотена торта

29/11/2012
Приготвяне
Общо
Порции10
Изпрати Бишкотена торта
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо36 309
  • Преглеждания за месеца177
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,6 от 5

Необходими Съставки

  • бишкоти - 2 пакета
  • кисело мляко - 400 - 500 г цедено
  • захар - 1 ч.ч.
  • яйца - 2 бр. белтъци
  • плодове - 1 ч.ч. пресни (ягоди, малини, сини сливи)
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил

Приготвяне на Бишкотена торта

Цеденото кисело мляко се разбива с половината от захарта. Половината от бишкотите се нареждат в тава и се намазват с получената смес.

Слагат се плодове и се реди нов ред бишкоти и пласт млечен крем. Когато тортата е готова, се слага в хладилника да се охлади.

През това време белтъците ги разбивате на сняг и с останалата захар.

Сладкишът се гарнира с белтъците и се оставя в хладилник за около 1 час.[подобни рецепти тук]

  • Google+
  • Pinterest

4.6
Общо 20 гласували
5 16
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Антоанета
04.01.2014 18:19
Тортата стана фантастична. Към крема добавих и малко крема сирене и половин чаша сметана за готвене. Сложих и есенция от портокал, тъй като това подсили аромата на пресните портокали, които използвах ! След третия час в хладилника, спокойно може да се сервира ! Благодаря за рецептата ! Препоръчвам:-)
Весела Най
13.03.2015 18:04
И аз това питам... колко са два пакета бишкоти???
0
0
Цвети
26.10.2014 09:05
А бишкотите топят ли се в нещо ? И какво ще рече два пакета ?
2
0
0
0

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още рецепти с

Вкусна и уникална рецепта за Бишкотена торта. Доволен ли си от това, което намери? Разгледай другите ни специалитети за Бишкотена торта. Избрани рецепти от българската и чуждестранна кухня. Съвети как да сготвим Бишкотена торта в Готвач.бг - твоят кулинарен портал с хиляди ястия, вкусотии, съвети и препоръки от нашите автори, на едно място.