Бишкотена торта

29/11/2012
от СлавеяНовак
"Лека и свежа бишкотена торта, който лесно могат да приготвят дори начинаещите кулинари "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо37 577
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата31
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,6 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Цеденото кисело мляко се разбива с половината от захарта. Половината от бишкотите се нареждат в тава и се намазват с получената смес.

Слагат се плодове и се реди нов ред бишкоти и пласт млечен крем. Когато тортата е готова, се слага в хладилника да се охлади.

През това време белтъците ги разбивате на сняг и с останалата захар.

Сладкишът се гарнира с белтъците и се оставя в хладилник за около 1 час.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 16
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Антоанета
Антоанета
04.01.2014 18:19
Тортата стана фантастична. Към крема добавих и малко крема сирене и половин чаша сметана за готвене. Сложих и есенция от портокал, тъй като това подсили аромата на пресните портокали, които използвах ! След третия час в хладилника, спокойно може да се сервира ! Благодаря за рецептата ! Препоръчвам:-)
0
0
Весела Най
Весела Най
13.03.2015 18:04
И аз това питам... колко са два пакета бишкоти???
0
0
Цвети
Цвети
26.10.2014 09:05
А бишкотите топят ли се в нещо ? И какво ще рече два пакета ?
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти