Финокио с Бешамел на фурна

27/02/2018
Анонимен
отАнонименЧирак6213710
"Вкусно по италиански - да ви е сладко "
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо456
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • финокио - 1.2 кг Резене
  • бешамел - 500 г
  • кашкавал - 300 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и почти сваряваме резенето, режем го на филии и редим в тавичка, като разпределяме от Бешамела и малко кашкавал, отново редим резене и все така.

Най-отгоре заливаме със останалият Бешамел и ръсим обилно с кашкавал (може да добавите и лъжица Пармезан за аромат и вкус разбира се! )

Печем на 200°С, докато се запече отгоре.

Ммм.. оставяме да се охлади, режем и поднасяме охладено!

Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар