Печени Пуешки Пържоли

27/02/2018
ЖГеоргиева
отЖГеоргиеваЧирак39
"Да видим можете ли да изядете сами цяла печена пуешка пържола "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 312
  • Преглеждания за месеца187
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолките се измиват, подсушават и начукват, за да станат по-тънки и еднакви.

Приготвя се марината от изцеден лимон, зехтин, мед и горчица. Престояват в нея няколко часа. Овалват се в подправки.

Фурната се загрява.

В йенско стъкло се пекат под капак. Накрая се маха капакът и се запичат леко до златист загар.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар