Млечен мус с банани

27/02/2018
ЖГеоргиева
отЖГеоргиеваЧирак41
"Нежен мус с банани - разкошен и много лесен за приготвяне десерт "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо592
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашуто се накисва заедно със стафидите за минимум 5-6 часа.

Млякото се загрява, като се оставят 100-150 мл, което се блендира с останалите продукти.

Към тях се сипва на бавна струя загрятото мляко и се бърка непрекъснато, за да не се пресече яйцето.

Сервирате муса горещ или го оставяте да стегне в хладилника.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар