Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Хапки»Панирани пилешки хапки с бира

Панирани пилешки хапки с бира

Цветанка ЦветановаЦветанка Цветанова
Готвач
1254932644262
01/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"В бирата е тайната за тези чудни панирани пилешки хапки"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 500 г от бут и пил. филе
  • бира - 100 мл
  • брашно - 3 с.л.
  • сол
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парченца, овкусява се и се оставя да попие солта и червения пипер 20 мин.

Бирата и брашното се правят на каша.

Парчетата месо се потапят в бирената панировка и се изпържват до златисто.

Пилешките хапки се сервират с чесново-млечен сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Стефани Иванова
Стефани Иванова
Аз към бирата, брашното и солта добавям едно яйце. Става много вкусно.
11.08.2022 13:23
1