Писто Манчего (Pisto Manchego)

01/03/2018
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф753447375
"В превод - много ароматно и вкусно ястие без месо, което ще ви плени "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо448
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете тиквичката на кубчета, обелете лука и нарежете на кубчета, почистете чушките от семките и нарежете на кубчета.

Бланширайте доматите, обелете и нарежете на малки кубчета. В тиган нагрейте олиото и добавете нарязаните скилидки чесън на ситно и запържете за кратко.

Прибавете нарязания зеленчук (без доматите), посолете на вкус и гответе на бавен огън, докато зеленчукът стане прозрачен (но не и на каша). Добавете нарязаните домати и варите за не повече от 10 минути, ако е нужно посолете.

Намажете тиган с незалепващо покритие с малко зехтин, нагрейте на бавен огън и запечете яйцето до златисто от двете страни. Поставете го в средата на ястието и сервирайте.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар