Панирано пиле с галета на фурна

02/03/2018
"Хрупкава коричка и сочно месо - това обещаваме и това ще получите, ако спазите точно рецептата "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо756
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако пилешките бутчета са големи, разфасовайте ги на две части. Почистете ги.

Овкусете ги със сол и ги мариновайте със зехтин за около 20 минути.

Смесете 3-4 с.л. брашно с черен пипер и оваляйте бутчетата. Потопете ги в разбито яйце, след което ги потопете от всички страни в галета, към която сте прибавили подправката за пиле и сух магданоз.

Подредете бутчетата в тава, застлана с домакинска хартия, и изпечете в загрята фурна на 200 градуса до хрупкава златиста коричка.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар