Чушки, пълнени с яйца по румънски

26/11/2012
от фифиНовак
"И вие ли нямате търпение да ги опитате?"
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21 616
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,4 от 5

Необходими Съставки

  • чушки – 7 броя зелени
  • масло – 50 г
  • олио – 40 г
  • яйца – 6 броя
  • лук – 2 глави
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на тънки ивички 3 по-малки чушки.

Изпържете в сгорещеното масло накълцания лук, добавете нарязаните чушки, сол, черен пипер и запържете.

Прибавете яйцата и бъркайте непрекъснато, докато се втвърдят.

Напълнете с плънката 4 почистени чушки.

Запържете ги в сгорещено масло от всички страни и задушете, докато напълно омекнат.
подобни рецепти тук

5 6
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

м в м
м в м
16.09.2013 18:50
липсва червен цвят
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв