Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитена Торта»Бисквитена торта с пудинг на Dr.Oetker

Бисквитена торта с пудинг на Dr.Oetker

Невена Блажева ИвановаНевена Блажева Иванова
Помощник Готвач
2012k7302k1
Бисквитена торта с пудинг на Dr.Oetker
Снимка: Невена Блажева Иванова
1 / 5
16/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
8
"Не само децата обожават бисквитена торта, възрастните също не отказват 1-2 парчета"

Необходими Продукти

  • бисквити за торта - 2 пакета /от 250 г/ Роден край, Престиж
  • прясно мляко - 1.5 л
  • пудинг - 3 пакетчета /от 50 г/ с варене с вкус на тъмен шоколад на Dr. Oetker
  • захар - 12 с.л. кристал
  • инстантно кафе - 1 пакетче 3 в 1
  • бадеми - 200 г
  • чаени бисквити - 8 бр.
  • череши от сладко - 8 бр. цели
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо залейте бадемите с гореща вода, обелете от люспите и изпечете. Оставете да се охладят и след това филирайте или смелете на едро в блендер.

Пригответе пудинга, като следвате рецептата, приложена на опаковките. Разтворете инстантното кафе и леко охладете.

На дъното на подходяща правоъгълна тавичка изсипете част от пудинга и върху подредете ред бисквити, потопени в кафето. Повтаряйте процедурата до изчерпване на продуктите, като накрая завършете с пудинг.

Върху завършената торта подредете чаените бисквити, леко ги натиснете и във всяка от тях поставете черешка.

Поръсете обилно бисквитената торта със изпечените филирани бадеми и охладете.

Бисквитената торта с пудинг на Dr.Oetker е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: