Начин на приготвяне
Първо залейте бадемите с гореща вода, обелете от люспите и изпечете. Оставете да се охладят и след това филирайте или смелете на едро в блендер.
Пригответе пудинга, като следвате рецептата, приложена на опаковките. Разтворете инстантното кафе и леко охладете.
На дъното на подходяща правоъгълна тавичка изсипете част от пудинга и върху подредете ред бисквити, потопени в кафето. Повтаряйте процедурата до изчерпване на продуктите, като накрая завършете с пудинг.
Върху завършената торта подредете чаените бисквити, леко ги натиснете и във всяка от тях поставете черешка.
Поръсете обилно бисквитената торта със изпечените филирани бадеми и охладете.
Бисквитената торта с пудинг на Dr.Oetker е готова.