Замразен пангасиус на фурна

10/03/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1343136413634
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо755
  • Преглеждания за месеца98
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете филетата пангасиус да се размразят, измийте и хубаво отцедете от водата. Овкусете ги със сол и черен пипер, оставете да си поемат солта за около 30 минути.

Сложете хартия за печене на тавичката, леко намажете с олио и сложете филетата, които предварително сте поръсили с малко галета (по желание).

Печурките почистете и сложете между филетата, поръсете със малко сол и сложете по парче масло.

Те са идеална гарнитура към пангасиуса, но можете да замените и с друга гарнитура по ваш вкус.

Печете до златисто във фурната, сервирайте с резен лимон.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар