Постен Гювеч със Зелен боб

11/03/2018
"Постен безмесен гювеч за всички, на които име втръснало от мръвки "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо493
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата41
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и обелете картофите, лука и моркова.

Нарежете на ситно лука и моркова и ги задушете за кратко в олиото. Изсипете сместа в глинен гювеч.

Добавете нарязаните на кубчета картофи, зеления фасул и доматения сок.

Овкусете със сол и подправки, добавете и червения пипер.

Налейте 1 ч.ч. вода и похлупете гювеча с капака.

Сложете във фурната и включете градусите на 200.

Готовото ястие поръсете със свеж магданоз, преди поднасяне.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар